Programajánlatok

 A Hattyú Kemping Balatonszemes balatoni programajánlatai

 

"Lyukasóra"  a fedélzeten!

Új programhajó a Balatonon!

Várjuk olyan iskolás csoportokl jelentkezését, akik Bátrak, Ügyesek és él bennük a Csapetszellem!

A programhajó indul: Keszthelyről, Siófokról, Fonyódról és Balatonfüredről.

Az egy órás hajóút alatt izgalmasprogram várja a gyermekeket, melynek a végén névre szóló kadét levéllel tengerésszé avatjuk őket!

A program május 20-tól június 20-ig elérhető.

Balatoni Minimax hajó

Csodás kalandok várnak a magyar tengeren!

Izgalmas nyári kalandok várják a csemetéket és szüleiket a 2016-os Balatoni Minimax Hajón immár 3 helyszínről indulva: Siófokról, Balatonfüredről és Badacsonyból.

Vitorlákat felhúzni, mosoly üzzemmódot bekapcsolni és indulhat a játék  Pici Cicával, maci Kutyával és a kedvenc gyerekzenekarokkal.

Májustól egészen augusztus végéig várjuk Balatonon a kicsiket és nagyokat. Lesz itt tombola, koncert, társasjáték, fotózás, bébi sarok és persze móka, kacagás,vidámság.

Ünnepeéjük együtt a Balatoni Minimax Hajó 3 éves évfordulóját!

Sétahajózás a Balatonon!

Át kell élni, amit egy fotó sem ad vissza!

A sétahajózás keretében hajóink valamennyi kikötőnkből indulnak, és a páratlan élményt nyújtó hajózást követően térnek vissza a kiinduló hajóállomásra.

1 órás sétahajózással már kora tavasztól késő őszig várjuk kedves Utasainkat. A nyéri főidényben összesen 18 kikötőből indul sétahajó járatunk, 10 kikötőben pedig a romantikus naplementében hajózva, pezsgővel és üdítővel fűszerezzük meg az élményt.

A sétahajózás során utasaink megcsodálhatják a Balatont és a part menti látnivalókat egyaránt.

Igény esetén, csoportoknak a meghirdetett időpontokon kívül is biztosítjuk sétahajózási szolgáltatásunkat!

Nosztalgia sétahajózás borkószolóval a Kristinus Borbirtok boraiból

Pincekulcs a Balatonhoz!

Van-e harmonikusabb kapcsolat, mint egy esti sétahajózás és egy hamisítatlanul balatoni borbirtok kóstolója?Mi úgy gondoljuk, aligha - de a végső szót Ön mondja ki, miután fedélzetünkön végigkóstolta a fehér, rosé és vörös tételeket a Kristinus Borbirtok kínálatából.

Az 1 órás panoráma körút 5 helyszínről, a flotta legszebb nosztalgiahajóinak fedélzetén indul, beleértve az idén 125. évfordulóját ünneplő Kelént és Helkát.

Krisecco bulihajó

Balaton, buli, bor.....Mi ott leszünk! És Te?

Szakítson a hagyományos diszkók és szórakozóhelyek világával, bulizzon és táncoljon velünk egy különleges helyszínen: a balaton közepén!

Dj-vel, fényekkel, retrozenével és mai slágerekkel várjuk kedves Utasainkat bulihajónk fedélzetén! 11 helyszínen és többféle időtartam közül választhatja ki az Önnek megmegfelelőbbet!

MasterCard élményhajó

Kulturális program az egész családnak!

meglepetés az idén megújult Siófok katamarán fedélzetén a MasterCard közreműködésével.

Főszezoni időszakban, vasárnap esténként a siófoki kikötőből indulva, a másfél órás program alatt az egész család számára élvezetes, szórakoztató kulturális programokkal várjuk kedves utasainkat!

MasterCard vagy Maestro bankkártyával történő fizetés esetén a jegyárakból jelentős kedvezményt biztosítunk.

Élmény, Kaland, Gyorsaság!

Élmény, Kaland, gyorsaság.... Ha ezekre vágyik, válassza a három gyorshajónk egyikét úti célja eléréséhez. Keresse menetrend szerinti gyorshajó járatunkat Siófok - Balatonfüred - Tohany útvonalon, valamint vízitaxi szolgáltatásunkat a legforgalmasabb: a fonyódi és a badacsonyi kikötőinkben.

Nincs konkrét úti célja, de szeretné átélni a száguldás örömét?

"Élményhajózzon" velünk!

10 perc száguldás a balaton vízén és garantáltan feledhetetlen élméyben lesz része!